Lidt om Skousen & Ingemann:

Niels Skousen:
Sanger, sangskriver og guitarist, født 28.1.1944 i Leverkursen, Tyskland. Oprindelig skuespiller og forfatter. Var i en kort periode i 1969 sanger i "Pan". Dannede i april 1970 duo med Peter Ingemann. Optrådte som Skousen & Ingemann og udsendte i april 1971 albummet "Herfra Hvor Vi Står" med hjælp af studiemusikere. Disse indgik senere i gruppen "Musikpatruljen" og udsendte under dette navn det andet album.

Peter Ingemann:
Bassist, violinist, sanger og komponist, født 6.11.1943 i Gävle, Sverige. Oprindelig jazzmusiker, bl.a. i Karsten Vogel's Kvartet. I 1967 rock med Peter Belli's Seven Sounds. Spillede i 1968-70 med Niels Skousen og i gruppen "No Name". Forlod 1972 "No Name" og året efter "Musikpatruljen". Derefter egen gruppe "Drops" med Jesper Nehammer (ts) og Jesper Thorup (dm) med overvejende jazzpræget musik. Fra samme år endvidere i "Røde Mor" og "Mermaid".
Ingemann har bl.a. indspillet med "Young Flowers", "Skousen & Ingemann" ("Musikpatruljen"), "No Name" og "Røde Mor". Har endvidere medvirket på plade med bl.a. Peter Thorup, Sebastian og "Hasse & William".
Peter Ingemann har desuden været involveret i flere andre sider af rockmusikken, som initiativtager til foreningen Musik og Lys og til klubben Tatuba.

Kilde: "Rock Beat", Politikens forlag.