Lidt om Midnight Sun:

Oprindelig Rainbow Band, dansk gruppe som bestod af Peer Frost (el-g, g); Jens Elbøl (el-g); Bent Hesselmann (ss, ts, fl); Frank Lauridsen (vo, hca); Carsten Smedegaard Andreasen (dm) og Niels Brøndsted (p, el-p).
Gruppen blev dannet i slutningen af 1970 som Rainbow Band og med Lars Bisgaard som sanger og Bo Stief som bassist. De indspillede LP'en Rainbow Band, som udkom i 1971. Kort efter forlod Bisgaard gruppen, som hurtigt indspillede en ny version ad den første LP med den nye sanger Allan Mortensen, tidligere Tears og Indigo Ring. Samme år skiftede gruppen navn til Midnight Sun som følge af copyright-vanskeligheder med det gamle. I 1972 fik Allan Mortensen tildelt rollen som Judas i opførelsen af Jesus Christ Superstar og forlod gruppen. Han blev erstattet af Frank Lauridsen, som medvirkede på gruppens tredje LP, "Walking Circles" (1972). Her medvirkede desuden Jens Elbøl, som erstattede Bo Stief i foråret 1972, da denne forlod gruppen for at blive medlem af Riel/Mikkelborg V 8.
Midnight Sun har spillet forskellige steder i udlandet, bl.a. England og Holland. Gruppen bestod af yderst kompetente musikere, som spillede en velarrangeret og medrivende blanding af jazz og rock. Fik i 1973 et dansk hit med den selvskrevne "Kul På".

Kilde: "Rock Beat", Politikens forlag.