Vi var på Gran Canaria og holde ferie i januar - februar (7 dage) i 2018. Vi boede i byen Arguineguin, som ligger omkring 5 km øst for Puerto Rico. Lejligheden var lejet via Airbnb.
Vi havde nogle dejlige dage, selv om vejret var lidt specielt. Det regnede en del og det var bare om at komme ud i solen, når den var der. Mens vi var der sneede det en del i bjergene og det resulterede i, at vi ikke kunne komme op til Pico de las Nieves (det højeste punkt på Gran Canaria 1.949 m). Da vi prøvede at køre derop, blev vi standset omkring 10 km fra toppen. Der var lavet en vejspærring og 2 mænd holdt der med deres store bil. De forklarede at vejen var lukket på grund af sne.

Vi nåede at cyklen en lille tur på racer fra byen Arguineguin, hvor vi boede og ud vestpå til Puerto De Mogan, en tur på ca. 30 km. Vi var også på en lille vandrertur i bjergene bag ved Arguineguin, en tur på ca. 8 km.


Her nogle billeder fra strandene.

Afslapning Den lokale strand Den lokale strand En dansk tourist På vej mod Anfi stranden På vej mod Anfi stranden


Flere billeder fra strandene.

På vej mod Anfi stranden Havnen i Arguineguin Palmer ved Anfi stranden Blomster ved Anfi stranden Den sorte strand ved Arguineguin Den sorte strand ved Arguineguin Den lokale strand


Her et par billeder fra lejligheden.

Afslapning ved solnedgang Udsigten mod havet ved solnedgang Lejligheden Dejlig frokost i lejligheden


Billeder fra vores tur i bjergene.

Vejspærring Vejspærring Lufthavnen set fra bjergene Lisbeth og bilen i bjergene Bjergene


Billeder fra vores cykeltur til Puerto De Mogan.

Kai i Puerto De Mogan Vores cykler ved lejligheden Vores cykler ved lejligheden Klipperne mellem Puerto De Mogan og Puerto Rico


Billeder fra vores vandretur i bjergene bag ved byen Arguineguin.

Lisbeths selfie Vandrevejen Lisbeth Byen Arguineguin i baggrunden Bevoksning i bjergene Arguineguin

Tilbage til startside