Klik her for kort over Danmark (klikbart)

 

Selv om man har rejst i mange lande, må man ikke glemme sit eget gamle Danmark. Her er selvfølgelig også mange spændende ting at se på. De steder i landet som jeg vil nævne her er:

Albuen, Lolland:

Albuen, som ligger på Lolland ved Nakskov, besøgte jeg på Mountainbike d. 24-12-2004 samt d. 1-10-2005. Læs mere på ovenstående link.

Hyllekrog, Lolland:

Hyllekrog, som er den sydligste spids af Lolland, besøgte jeg d. 28-10-2006. Læs mere på ovenstående link.

Mennesket ved havet, Esbjerg:

Fire mænd som sidder og kikker ud over havet ved Esbjerg, er udført af Wiig Hansen i anledningen af Esbjerg kommunes 100-års jubilæum i 1994, som selvstændig kommune.
Afsløret den 28. oktober 1995.

Knudshoved Odde:

Knudshoved Odde hører til blandt de bedste naturmæssige oplevelser i Danmark. Her er et komplet broncealderlandskab, hvor næsten alle danske træsorter fra den tid findes. Desuden lever der både Peder Oxe frøer og løvfrøer i de mange vandhuller samt en flok Galloway kreaturer, der er meget velegnet som græsningsdyr.

Dronningmølle Strandcamping

En super lækker campingplads, som ligger lige ud til en af de dejligste badestrand ved Kattegat. Stedet er Dronningmølle Strandcamping på Nordsjælland. Her har vi en del år, tilbragt nogle meget behagelige dage i starten af sæsonen.

Camping Skærby

En anden dejlig campingplads med god beliggenhed tæt på stranden er Camping Skærby ved Nykøbing Sjælland.

Bornholm:

Balka strand - Bornholmerguiden

Balka strand - Sommerhus ved Balka

I 93 lejede vi et sommerhus på Bornholm. Med basis fra sommerhuset fik vi set det meste af denne skønne ø. Desværre er det meget dyrt og man skal reservere i meget god tid for at komme derover.

Feriecenter Grønhøj Strand

I det nordlige Jylland, nærmere betegnet Grønhøj strand har vi været 2 gange. Den en gang var i den såkaldte stille periode i slutningen af november. Her var dog ikke særligt stille, da feriekomplekset var fyldt med nordmænd, der skulle til julefrokost, så vi havde en sjov oplevelse. Samtidig med var vi så heldige at vejret var helt klart, så hver aften var vi ude og se den flotte stjernehimmel, sammen med vores børn. Da stedet ligger rimeligt langt ude på landet, er der ikke så meget lys til at genere, når man vil studere stjernehimlen.